ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρελθόν από τους Lamb Of God ο drummer Chris Adler

Ο Art Cruz και επίσημα… μέλος της μπάντας. Αυτό που λίγο πολύ γνωρίζαμε, ότι δηλαδή ο Chris Adler αποτελεί παρελθόν από τους Lamb Of God, επιβεβαιώθηκε πλέον και επίσημα. Με ανακοίνωση στο Facebook, το συγκρότημα επισημοποίησε την αποχώρηση του drummer, παράλληλα με την προσχώρηση στην μπάντα του Art Cruz, ο…

Ο Art Cruz και επίσημα… μέλος της μπάντας.

Αυτό που λίγο πολύ γνωρίζαμε, ότι δηλαδή ο Chris Adler αποτελεί παρελθόν από τους Lamb Of God, επιβεβαιώθηκε πλέον και επίσημα.

Με ανακοίνωση στο Facebook, το συγκρότημα επισημοποίησε την αποχώρηση του drummer, παράλληλα με την προσχώρηση στην μπάντα του Art Cruz, ο οποίος έπαιζε με τους Lamb Of God τον τελευταίο χρόνο.

Παράλληλα, οι Lamb Of God ενημέρωσαν τους οπαδούς τους πως βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης του νέου τους δίσκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Lamb Of God:
«Αγαπητοί fans των Lamb Of God,
Επιστρέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα από μια σειρά εμφανίσεις σε φεστιβάλ στην Ευρώπη αλλά και το τελευταίο μας show με τους Slayer στην Βόρεια Αμερική. Συνεχίζουμε με φόντο το επόμενο μας studio album.

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε επίσημα στην μπάντα τον Art Cruz, ο οποίος έπαιζε μαζί μας όλο τον τελευταίο χρόνο. Ο Art θα βρίσκεται μαζί μας και στην προ-παραγωγή, αλλά και την ηχογράφηση του album.

Είμαστε περήφανοι από αυτά που πετύχαμε σαν μπάντα αυτές τις δύο δεκαετίες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Chris Adler για την συνεισφορά του στο συγκρότημα και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον.

Σας ευχαριστούμε,
John, Mark, Randy & Willie».

Dear Lamb of God fans,We returned last week from a great European festival run and our final tour with Slayer in North…

Gepostet von Lamb of God am Freitag, 19. Juli 2019

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top