ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρελθόν από τους Slipknot ο περκασιονίστας Chris Fehn

Αιτία η αγωγή του προς το group για διαφυγόντα κέρδη. Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας σας ενημερώσαμε για την μήνυση που έκανε στα υπόλοιπα μέλη των Slipknot ο περκασιονίστας της μπάντας Chris Fehn. Στην αγωγή του ο Fehn υποστηρίζει πως αντί τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων, t-shirts και λοιπών…

Αιτία η αγωγή του προς το group για διαφυγόντα κέρδη.

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας σας ενημερώσαμε για την μήνυση που έκανε στα υπόλοιπα μέλη των Slipknot ο περκασιονίστας της μπάντας Chris Fehn.

Στην αγωγή του ο Fehn υποστηρίζει πως αντί τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων, t-shirts και λοιπών αναμνηστικών να περνούν μέσα από την εταιρία της μπάντας, οι Corey Taylor και Shawn Crahan είχαν στήσει ένα δίκτυο δικών τους εταιριών σε διάφορες πολιτείες των Η.Π.Α. προκειμένου να μην αποδίδονται σε αυτόν τα ανάλογα κέρδη.

Οι Slipknot απάντησαν σήμερα, γνωστοποιώντας ότι ο Fehn πλέον δεν αποτελεί μέλος του συγκροτήματος.

«Ο Chris γνωρίζει γιατί δεν είναι πλέον μέλος των Slipknot. Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που ενήργησε και από αυτά που υποστηρίζει. Θα προτιμούσαμε να μην είχε πάρει αυτό τον δρόμο που πήρε, αλλά η εξέλιξη είναι μέρος της ζωής. Long Live The Knot» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Slipknot.

Θυμίζουμε πως ο Corey Taylor είχε γράψει την Παρασκευή στο Twitter: «Θα διαβάσετε πολλές βλακείες σήμερα. Περιμένετε λίγο να βγει η αλήθεια στο φως».

Όλα αυτά, την στιγμή που οι Slipknot ετοιμάζουν τον έκτο τους δίσκο, με τις δύο μεριές πλέον να τα λένε στα δικαστήρια.

Latest from TOP STORIES

Go to Top