ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο art designer των Slayer Larry Carroll

Σχεδιαστής των διασημότερων εξώφυλλων της μπάντας. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών άφησε ο Larry Carroll, ο άνθρωπος που σχεδίασε το artwork των τριών κορυφαίων albums των Slayer, «Reign In Blood», «South Of Heaven» και «Seasons In The Abyss». Ο Carroll ξεκίνησε να δουλεύει με την μπάντα το…

Σχεδιαστής των διασημότερων εξώφυλλων της μπάντας.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών άφησε ο Larry Carroll, ο άνθρωπος που σχεδίασε το artwork των τριών κορυφαίων albums των Slayer, «Reign In Blood», «South Of Heaven» και «Seasons In The Abyss».

Ο Carroll ξεκίνησε να δουλεύει με την μπάντα το 1986, με τον παραγωγό Rick Rubin να τον προσεγγίζει αμέσως μόλις υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Def Jam Recordings.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Revolver το 2010, ο Carroll είχε πει: «Νομίζω πως αρκετοί θεωρούσαν την δουλειά μου πολύ σκοτεινή. Έτσι οι Slayer ήταν η προφανής επιλογή για μένα. Δεν θα περίμενα συνεργαστώ με τους Aerosmith ή τον Sting».

Ο Carroll είπε για την δουλειά του: «Χρησιμοποιώ αρκετές τεχνικές ζωγραφικής, κολλάζ και φωτογραφίες. Πλέον υπάρχει το Photoshop αλλά εγώ προτιμώ να δουλεύω πιο παραδοσιακά».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top