ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο drummer των Ministry, R.E.M και King Crimson, Bill Rieflin

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 59χρονος drummer. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών άφησε ο Bill Rieflin, drummer των Ministry, R.E.M και King Crimson. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης του ιδρυτή των King Crimson, Robert Fripp. «Ο Bill έφυγε σήμερα από αυτόν τον κόσμο. Καλό…

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 59χρονος drummer.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών άφησε ο Bill Rieflin, drummer των Ministry, R.E.M και King Crimson. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης του ιδρυτή των King Crimson, Robert Fripp.

«Ο Bill έφυγε σήμερα από αυτόν τον κόσμο. Καλό ταξίδι αδερφέ μου! Η ζωή μου έγινε πλουσιότερη από την στιγμή που σε γνώρισα» έγραψε ο Fripp στο μήνυμά του στο Facebook.

«Σήμερα χάσαμε έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη και έναν σπουδαίο άνθρωπο ο οποίος ήταν σημαντικό σημείο αναφοράς στην εξέλιξη των Ministry. Καλό ταξίδι προς την επόμενη σου συναυλία στο διάστημα» ήταν το μήνυμα των Ministry στο Twitter.

Ο Rieflin μπήκε στους Ministry στα τέλη των 80s, ενώ παράλληλα ήταν μέλος και των Revolting Cocks και των Pigface. Το 2003 έγινε μέλος των Ministry, με τους οποίους έμεινε μέχρι την διάλυση τους το 2011. Το 2013 έπαιξε και για τους King Crimson. Ο Rieflin είχε συνεργαστεί ακόμα και με τους KMFDM, Nine Inch Nails και Swans.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top