ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Elijah Nelson, μπασίστας των Black Breath

Στον πάγο παραμένει η μπάντα για απροσδιόριστο διάστημα. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 ετών άφησε ο μπασίστας των Αμερικανών hardcore/death metallers Black Breath, Elijah Nelson. Η είδηση βγήκε στην δημοσιότητα από φίλους και συνεργάτες του μουσικού, χωρίς να γνωστοποιείται μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου του. Οι Black Breath…

Στον πάγο παραμένει η μπάντα για απροσδιόριστο διάστημα.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 ετών άφησε ο μπασίστας των Αμερικανών hardcore/death metallers Black Breath, Elijah Nelson. Η είδηση βγήκε στην δημοσιότητα από φίλους και συνεργάτες του μουσικού, χωρίς να γνωστοποιείται μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου του.

Οι Black Breath κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album «Slaves Beyond Death» το 2015, το οποίο ηχογραφήθηκε από το group με τον πολύπειρο παραγωγό Kurt Ballou.

Το τελευταίο διάστημα το συγκρότημα ήταν στον πάγο, έχοντας παίξει το τελευταίο του show την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2017, παρέα μαζί με τους Black Wizard.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Nelson, πολλά συγκροτήματα έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης προς τους Black Breath.

Το συγκρότημα σε ανάρτησή του στο Facebook γνωστοποίησε πως προς το παρόν δεν έχει πρόθεση να ηχογραφήσει νέα μουσική ή να δώσει νέες συναυλίες.

As some of you may already know, our brother and bassist Elijah Skye Nelson passed away on Saturday. The remaining…

Gepostet von BLACK BREATH am Mittwoch, 1. Januar 2020

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top