Ήταν μόλις 41 ετών…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 41 ετών άφησε ο Tres Warren, κιθαρίστας και τραγουδιστής των Psychic Ills. Η μπάντα ανακοίνωσε το τραγικό νέο μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατο του αδερφού μας Tres» αναφέρει αρχικά η ανάρτηση της μπάντας, για να συνεχίσει: «Ο Tres αγαπούσε την μουσική – έβαζε όλη του την ψυχή σε αυτήν. Αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό. Σε αγαπάμε Tres και θα μας λείψεις».

Dear Friends,Our hearts are broken and heavy with the news that our brother Tres has passed away. Tres was a lover of…

Gepostet von Psychic Ills am Montag, 23. März 2020

Ο Warren έφτιαξε τους Psychic Ills μαζί με την Elizabeth Hart το 2003. Η μουσική τους ήταν επηρεασμένη από την ψυχεδέλεια και το space rock των 60s και το Αμερικάνικο rock των 70s, με την μπάντα να είναι γνωστή για τα μεγάλα instrumental jams.

Το πρώτο LP των Psychic Ills ήταν το «Dins» του 2005 ενώ τρία χρόνια αργότερα ακολούθησε το «Mirror Eye». Στη συνέχεια, υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την Sacred Bones μέσω της οποίας κυκλοφόρησαν τα «Hazed Dream» (2011), «One Track Mind» (2013) και «Inner Journey Out» (2016).

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.