ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Mick Schauer, πρώην πληκτράς των Clutch

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αμερικανών rockers. Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mick Schauer, πρώην πληκτράς των Clutch, με τους οποίους έπαιξε για λίγα χρόνια την προηγούμενη δεκαετία. Ο Schauer ακούγεται στα «Robot Hive/Exodus» το 2005 και στο «Beale Street To Oblivion» δύο χρόνια αργότερα αλλά και στο live DVD…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αμερικανών rockers.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mick Schauer, πρώην πληκτράς των Clutch, με τους οποίους έπαιξε για λίγα χρόνια την προηγούμενη δεκαετία.

Ο Schauer ακούγεται στα «Robot Hive/Exodus» το 2005 και στο «Beale Street To Oblivion» δύο χρόνια αργότερα αλλά και στο live DVD «Full Fathom Five» το 2008.

Οι Clutch θυμήθηκαν την συνεισφορά του Schauer στο συγκρότημα αναφέροντας: «Δυστυχώς μάθαμε τα άσχημα νέα για τον θάνατο του Mick Schauer. Ο Mick ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και θα μας λείψει. Η συνεισφορά του στα albums Robot Hive/Exodus και From Beale Street To Oblivion έφερε έναν νέο αέρα στην μπάντα, την στιγμή που προσπαθούσαμε να διευρύνουμε τα μουσικά μας τοπία. Ο Mick μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας και ήταν κινητήριος δύναμη στα shows μας. Η αγάπη του για την μουσική μας έκανε να παίζουμε καλύτερα. Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί σου μουσική Mick!».

We are saddened to hear the news of Mick Schauer’s passing. Mick was an incredible talent and he will be missed. His…

Gepostet von Clutch am Montag, 16. September 2019

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top