Είχε τραγουδήσει σε τέσσερα studio albums των Άγγλων rockers.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε σήμερα ο πρώην τραγουδιστής των Bad Company, Brian Howe. Είχε τραγουδήσει από τα μέσα των 80s και μέχρι τις αρχές των 90s σε τέσσερα studio albums των Άγγλων rockers.

Η είδηση του θανάτου του Howe έγινε γνωστή μέσα από τα social media από πρώην μέλη της μπάντας, δίχως ωστόσο μέχρι τώρα να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του συγκροτήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα υπέκυψε στα τραύματα του μετά από ατύχημα που είχε με το σκούτερ του πριν από μερικές εβδομάδες στην Φλόριδα.

Ο Howe είχε αντικαταστήσει τον Paul Rodgers στους Bad Company από το 1986 ως το 1994. Με τους βρετανούς rockers κυκλοφόρησε τα albums «Fame And Fortune» (1986), «Dangerous Age» (1988), «Holy Water» (1990) και «Here Comes Trouble» (1992). Είχε επίσης συνεργαστεί και με τον Ted Nugent στο album του τελευταίου «Penetrator» (1984), ενώ είχε συμμετέχει και στην σύνθεση του τραγουδιού «I’ll Get Even» των Megadeth που βρίσκεται στο album «Cryptic Writings» (1997).

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.