ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο στιχουργός των Grateful Dead Robert Hunter

Ποιητής, συγγραφέας και μουσικός. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών άφησε ο Robert Hunter, στιχουργός των Grateful Dead. Η είδηση δόθηκε στην δημοσιότητα από την οικογένεια του Hunter, η οποία τονίζει στην ανακοίνωση της: «Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Robert έφυγε από την…

Ποιητής, συγγραφέας και μουσικός.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών άφησε ο Robert Hunter, στιχουργός των Grateful Dead.

Η είδηση δόθηκε στην δημοσιότητα από την οικογένεια του Hunter, η οποία τονίζει στην ανακοίνωση της: «Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Robert έφυγε από την ζωή. Ο Robert πέθανε ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του. Η σύζυγος του Maureen ήταν συνεχώς μαζί του, κρατώντας του το χέρι. Για τους fans που όλα αυτά τα χρόνια τον στήριξαν, οι στίχοι του θα βρίσκονται για πάντα μαζί μας. Αφήστε την μουσική να γεμίσουν τον χώρο».

Ο Hunter μπήκε στο συγκρότημα το 1967 και έγραψε αρκετά διάσημα κομμάτια του συγκροτήματος όπως τα «Dark Star», «Box Of Rain» και «Touch Of Gray», ενώ μπήκε και στο Rock And Roll Hall Of Fame το 1994, ως πρώτο μέλος μπάντας που δεν εμφανίζεται στην σκηνή.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top