ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Picturebooks – The Hands Of Time

Το 2017 με το «Home Is A Heartache» μας έδωσαν σαφές μήνυμα για το που το πάνε με την μουσική τους. Φέτος τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα από όλες τις απόψεις, αφού πλέον βρίσκονται και υπό την σκέπη μιας μεγάλης δισκογραφικής η οποία βλέπει στους Γερμανούς «τους Black Keys των…

Το 2017 με το «Home Is A Heartache» μας έδωσαν σαφές μήνυμα για το που το πάνε με την μουσική τους. Φέτος τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα από όλες τις απόψεις, αφού πλέον βρίσκονται και υπό την σκέπη μιας μεγάλης δισκογραφικής η οποία βλέπει στους Γερμανούς «τους Black Keys των φτωχών». Και το «The Hands Of Time» είναι ακριβώς αυτό. Ένας δίσκος με εξαιρετικές neo-blues συνθέσεις, country και νότιες πινελιές, μια ιδέα από κλασικό rock και άφθονη βενζίνη. Το «Howling Wolf» που ανοίγει το album είναι η ιδανική εισαγωγή για soundtrack τύπου Sons Of Anarchy, αλλά και το ιδανικό χαλί για να απολαύσεις τις μπύρες σου στο bar, το «Electric Nights» έχει κάτι από Rival Sons, το «Lizard» αναμένεται να σηκώσει το κοινό στο πόδι όπου και αν παιχτεί ζωντανά, ενώ το «Tell Me Lies» αποτελεί το απόσταγμα της συνθετικής τους ωρίμανσης. Με συνθέσεις που δεν ξεπερνούν τα 3:30-4:00 λεπτά, το «The Hands Of Time» ανεβάζει τους Picturebooks επίπεδο και τους δίνει την δυνατότητα να ζήσουν το όνειρο τους. Μακράν η καλύτερη δουλειά ενός συγκροτήματος που δείχνει να βρίσκεται στις πρώτες μέρες της νέας του -χλιδάτης- ζωής.

Συγκρότημα: The Picturebooks
Album: The Hands Of Time
Label: Century Media
Ημ. Κυκλοφορίας: 08/03/2019

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top