ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πιο τεχνικό και κιθαριστικό το νέο album των Korn λέει ο Head

Ο κιθαρίστας των Korn Brian «Head» Welch παραχώρησε συνέντευξη στο APTV και μίλησε για το επερχόμενο studio album του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο απο σήμερα. Ο Head αναφέρθηκε στη μουσική κατεύθυνση που θα έχει ο δίσκος λέγοντας πως θα πρόκειται για ένα πιο τεχνικό και…

Ο κιθαρίστας των Korn Brian «Head» Welch παραχώρησε συνέντευξη στο APTV και μίλησε για το επερχόμενο studio album του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο απο σήμερα.

Ο Head αναφέρθηκε στη μουσική κατεύθυνση που θα έχει ο δίσκος λέγοντας πως θα πρόκειται για ένα πιο τεχνικό και πιο κιθαριστικό album: «Παίζω μαζί με τον Munky (σ.σ: James Shaffer, κιθαρίστας) αρκετά χρόνια. Είχαμε σταματήσει όσο καιρό έλειπα απο το group αλλά με το «The Paradigm Shift» είδαμε πως έχουμε ακόμα χημεία. Σίγουρα οι νέοι Korn θα είναι πιο κιθαριστικοί και πιο τεχνικοί».

Πρόσφατα, ο Shaffer μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Billboard και τόνισε πως ο παραγωγός του δωδέκατου album των Αμερικανών έχει βρεθεί, ωστόσο θα ανακοινωθεί σε μερικές εβδομάδες.

Οι Korn, σύμφωνα πάντα με τον Shaffer, έχουν συνθέσει περίπου 20 νέα τραγούδια απο τα οποία δουλεύουν περισσότερο πάνω στα 10, τα οποία και θα βάλουν στο νέο LP.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top