ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πίσω στους AC/DC ο μπασίστας Cliff Williams;

Φουντώνουν οι φήμες για συμμετοχή του στο νέο album. Μετά τους Brian Johnson και Phil Rudd, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν έξω από το studio όπου οι AC/DC ηχογράφησαν τα τελευταία τους albums, φαίνεται πως και ο μπασίστας Cliff Williams επιστρέφει πίσω στο συγκρότημα. Ο Williams είχε ανακοινώσει την απόφασή του να…

Φουντώνουν οι φήμες για συμμετοχή του στο νέο album.

Μετά τους Brian Johnson και Phil Rudd, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν έξω από το studio όπου οι AC/DC ηχογράφησαν τα τελευταία τους albums, φαίνεται πως και ο μπασίστας Cliff Williams επιστρέφει πίσω στο συγκρότημα.

Ο Williams είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποσυρθεί από την μουσική, ωστόσο μια νέα φωτογραφία του μαζί με τον Johnson στο Βανκούβερ, άναψε πάλι φωτιές.

Ο βετεράνος μπασίστας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας για το «Rock Of Bust» είχε πει: «Θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου και να χαλαρώσω. Είμαι πλέον γεμάτος. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει για τα όσα είπε για το νέο album των AC/DC ο διάσημος παραγωγός Eddie Trunk στο show του.

https://www.instagram.com/p/BrYnQalgRCW/?utm_source=ig_embed

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top