ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πλάνο του Release Athens Festival για το καλοκαίρι του 2021

Οι 12 καυτές ημερομηνίες της επιστροφής του φεστιβάλ. Οι διοργανωτές του Release Athens Festival έδωσαν στη δημοσιότητα τις νέες ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το φεστιβάλ το 2021. Ιούνιο και Ιούλιο οι 12 ημέρες των συναυλιών. Με διευκρινιστική δημοσίευση, το Release Athens ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το 2021, με…

Οι 12 καυτές ημερομηνίες της επιστροφής του φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές του Release Athens Festival έδωσαν στη δημοσιότητα τις νέες ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το φεστιβάλ το 2021. Ιούνιο και Ιούλιο οι 12 ημέρες των συναυλιών.

Με διευκρινιστική δημοσίευση, το Release Athens ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το 2021, με πέντε μέρες τον Ιούνιο και 7 τον Ιούλιο. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, κάποιες ημερομηνίες είναι ήδη κλειδωμένες, ενώ άλλες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Judas Priest και Massive Attack είναι ήδη τα πρώτα μεγάλα ονόματα που έχουν «κλειδώσει».

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη ανακοίνωση του το φεστιβάλ ανακοίνωσε ότι όλες οι φετινές ημερομηνίες που ακυρώθηκαν ελέω COVID-19, θα μεταφερθούν για το 2021. Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα ονόματα που ήταν προγραμματισμένο να έρθουν φέτος, θα έρθουν στην χώρα μας το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς.

Οι ημερομηνίες του Release Athens 2021

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top