ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ποιος είναι τελικά ο Tortilla Man των Slipknot;

Νέο video θέλει να φωτίσει την ταυτότητα του νέου μέλους της μπάντας. Ένα νέο video που διέρρευσε στην δημοσιότητα προσπαθεί να ρίξει φως στην ταυτότητα του νέου μέλους της μπάντας ο οποίος ανεβαίνει στην σκηνή ως Tortilla Man. Ο Tortilla Man μπήκε στους Slipknot πριν από επτά μήνες στη θέση…

Νέο video θέλει να φωτίσει την ταυτότητα του νέου μέλους της μπάντας.

Ένα νέο video που διέρρευσε στην δημοσιότητα προσπαθεί να ρίξει φως στην ταυτότητα του νέου μέλους της μπάντας ο οποίος ανεβαίνει στην σκηνή ως Tortilla Man.

Ο Tortilla Man μπήκε στους Slipknot πριν από επτά μήνες στη θέση του Chris Fehn και μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Ένα νέο video ωστόσο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας Slipknot News, αισιοδοξεί να λύσει το «μυστήριο».

Σύμφωνα με το video που τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού, ο Tortilla Man είναι ο Michael Pfaff. Ο Pfaff έχει παίξει πλήκτρα μαζί με τον Shawn «Clown» Crahan στους Dirty Little Rabits, ενώ είναι μέλος και των Snacks.

Για τους φανατικούς του συγκροτήματος, το όνομα του Pfaff δεν είναι καινούριο. Τον περασμένο Αύγουστο ο κιθαρίστας Jim Root είχε κάνει λόγο για έναν «εξαιρετικό πιανίστα και πολύ-οργανίστα». Ο Pfaff είχε «συστηθεί» στους Slipknot πριν από κάποια χρόνια μέσω του Sid Wilson, με αρκετούς χρήστες του Reddit να ανακαλύπτουν ότι μέλη της οικογένειας του ακολουθούν το hashtag #tortillaman.

Πρόσφατα πάντως, ο Crahan απέφυγε να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του Tortilla Man, με τον frontman Corey Taylor να προσθέτει πως «έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των fans».

Το έκτο studio album των Slipknot «We Are Not Your Kind» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top