ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με πολλούς καλεσμένους το νέο album των Public Enemy

Εκπλήξεις στο tracklist του «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?». Αρκετούς γνωστούς καλεσμένους θα έχουν στο νέου τους album με τίτλο «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?» οι Public Enemy. Δείτε το tracklist και τις συμμετοχές του νέου δίσκου που κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου.…

Εκπλήξεις στο tracklist του «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?».

Αρκετούς γνωστούς καλεσμένους θα έχουν στο νέου τους album με τίτλο «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?» οι Public Enemy. Δείτε το tracklist και τις συμμετοχές του νέου δίσκου που κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας σας ενημερώσαμε για την επιστροφή των Public Enemy στην Def Jam και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου.

Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα το tracklist καθώς και οι συμμετοχές του album, οι οποίες είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές. Στον διάδοχο του «Nothing Is Quick In The Desert» του 2017 βρίσκουμε τους θρύλους της hip-hop να συνεργάζονται μεταξύ άλλων με τους Mike D και Ad-Rock των Beastie Boys, τους Run-DMC, τους Cypress Hill, τον Ice-T, τον Black Thought από τους Roots και αρκετούς άλλους ακόμα.

Ο νέος δίσκος βρίσκει τους Public Enemy να συνεργάζονται ξανά με τη Def Jam, με τον Chuck D να δηλώνει: «Τα τραγούδια μας έχουν αφήσει ισχυρό ηχητικό αποτύπωμα στον χρόνο. Σε τέτοιους καιρούς, είναι αναγκαία η επιστροφή σε αυτό που αποκαλούμε σπίτι μας».

Ο Flavor Flav πρόσθεσε: «Για εμάς η Def Jam είναι το μέρος που μεγαλώσαμε. Είναι πολύ ευχάριστο που επιστρέφουμε πίσω στο σπίτι».

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην χρονιά, το συγκρότημα κυκλοφόρησε μια νέα εκδοχή του «Fight The Power: Remix 2020″, με τα μέλη του να δηλώνουν ότι «αποτυπώνει την καταστροφή και το κακό που έχει κάνει η σημερινή κυβέρνηση στην χώρα και τους κατοίκους της».

Το tracklist και οι συμμετοχές του «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?»:
01. When The Grid Goes Down [ft. George Clinton]
02. Grid [ft. Cypress Hill and George Clinton]
03. State of the Union (STFU) [ft. DJ Premier]
04. Merica Mirror [ft. Pop Diesel]
05. Public Enemy Number Won [ft. Mike D, Ad-Rock, Run-DMC]
06. Toxic
07. Yesterday Man [ft. Daddy-O]
08. Crossroads Burning (Interlude) [ft. James Bomb]
09. Fight The Power: Remix 2020 [ft. Nas, Rapsody, Black Thought, Jahi, YG, Questlove]
10. Beat Them All
11. Smash The Crowd [ft. Ice-T, PMD]
12. If You Can’t Join Em Beat Em
13. Go At It [ft. Jahi]
14. Don’t Look At The Sky (Interlude) [ft. Mark Jenkins]
15. Rest In Beats [ft. the Impossebulls]
16. R.I.P. Blackat
17. Closing: I Am Black [ft. Ms. Ariel]

PUBLIC ENEMY – WHAT YOU GONNA DO WHEN THE GRID GOES DOWN?

Latest from TOP STORIES

Go to Top