ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Το πορτραίτο της Αμερικής του σήμερα φτιάχνει ο Jared Leto

Οι 30 Seconds To Mars ζητάνε από τους fans τους να στείλουν υλικό από τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας για το νέο film. Ένα νέο project έχουν στα σκαριά οι 30 Seconds To Mars, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του σύγχρονου Αμερικανού και της κοινωνίας των…

Οι 30 Seconds To Mars ζητάνε από τους fans τους να στείλουν υλικό από τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας για το νέο film.

Ένα νέο project έχουν στα σκαριά οι 30 Seconds To Mars, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του σύγχρονου Αμερικανού και της κοινωνίας των Η.Π.Α, μέσα από μια σειρά από videos που θα πάρουν από τους οπαδούς τους.

Για τον λόγο αυτό, η μπάντα ζήτησε από τους fans να στείλουν υλικό από τους εορτασμούς για την 4η Ιουλίου (Ημέρα της Ανεξαρτησίας). Πρόθεση της μπάντας είναι να λάβει φωτογραφίες και πλάνα από ανθρώπους και των 50 πολιτειών.

Το film έχει τίτλο «A Day In The Life Of America» με τον Jared Leto να δηλώνει στο Rolling Stone: «Θέλουμε να αποτυπώσουμε αυτές τις 24 ώρες στην Ημέρα της Ανεξαρτησίας και να φτιάξουμε το προφίλ του σύγχρονου Αμερικανού».

Ο Jared Leto παρουσίασε project του μέσω ενός trailer, το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο frontman των Αμερικανών ζήτησε από τους fans να στείλουν το υλικό τους στην επίσημη σελίδα της μπάντας, ενώ υπάρχει και το hashtag #adayinthelifeofamerica.

Ο Leto πρόσθεσε: «Θέλουμε τα πάντα… ολόκληρο τον κύκλο της ζωής. Ένα νεογέννητο μωρό, έναν δισεκατομμυριούχο, μια οικογένεια που ζει σε άσυλο, αστυνομικούς να περιπολούν στους δρόμους, διαδηλωτές, πρόσφυγες, ήρωες της ζωής, οδηγούς φορτηγών, πόρνες, πυροσβέστες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας. Θέλουμε να δείξουμε όλη την πραγματική Αμερική. Τη δική σας Αμερική».

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του project, είναι πιθανό πως το νέο film θα σχετίζεται με το επερχόμενο album της μπάντας, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Ο διάδοχος του «Love, Lust, Faith And Dreams» του 2013 αναμένεται, σύμφωνα με δηλώσεις του Leto στο ΝΜΕ, αρκετά διαφορετικός σε σχέση με το μουσικό παρελθόν των 30 Seconds To Mars.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top