ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE/CULTURE

Ποσό ρεκόρ στην δημοπρασία για την ζακέτα του Kurt Cobain

$334,000 έδωσε ο πλειοδότης της δημοπρασίας. Η πράσινη ζακέτα που φορούσε ο Kurt Cobain στο MTV Unplugged πουλήθηκε τελικά με ποσό ρεκόρ $334,000! Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο Hard Rock Café της Νέας Υόρκης, με τον πλειοδότη να ξοδεύει το ποσό των $334,000. Από το «πράσινο vintage ένδυμα» -όπως…

$334,000 έδωσε ο πλειοδότης της δημοπρασίας.

Η πράσινη ζακέτα που φορούσε ο Kurt Cobain στο MTV Unplugged πουλήθηκε τελικά με ποσό ρεκόρ $334,000!

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο Hard Rock Café της Νέας Υόρκης, με τον πλειοδότη να ξοδεύει το ποσό των $334,000. Από το «πράσινο vintage ένδυμα» -όπως παρουσιάστηκε στην δημοπρασία- λείπει ένα κουμπί, με την αξία του να μεγαλώνει μέσα στον χρόνο.

Η ζακέτα, που δεν έχει μπει από τότε στο πλυντήριο, πουλήθηκε την τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2015 προς περίπου $140,000. Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της, κρατούσε φυλαγμένο το ιστορικό ρούχο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η ζωντανή ηχογράφηση των grunge θρύλων, μια από τις πλέον γνωστές του μουσικού καναλιού, πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 1993, πέντε μήνες πριν από τον θάνατο του Cobain σε ηλικία 27 ετών.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top