ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρεμιέρα έκανε το νέο video clip των Melvins

Για το τραγούδι «Embrace The Rub». Οι Melvins έδωσαν στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip τους για το τραγούδι «Embrace The Rub», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι που ακούμε μέσα από το επερχόμενο album της μπάντας «Pinkus Abortion Technician», που θα κυκλοφορήσει στις…

Για το τραγούδι «Embrace The Rub».

Οι Melvins έδωσαν στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip τους για το τραγούδι «Embrace The Rub», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι που ακούμε μέσα από το επερχόμενο album της μπάντας «Pinkus Abortion Technician», που θα κυκλοφορήσει στις 20 του επόμενου μήνα από την Ipecac Recordings του Mike Patton. Σε αυτόν θα συμμετέχουν και οι Jeff Pinkus (Butthole Surfers) και Steven McDonald (Redd Kross, Off!) στο μπάσο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρούμε σε album των Melvins δύο μπασίστες μαζί, με τον Dale Crover να κάνει λόγο για ένα ενδιαφέρον αλλά πετυχημένο πείραμα.

Στο album περιλαμβάνονται οκτώ συνολικά συνθέσεις, με το «Stop Moving To Florida» να είναι ένα medley από τα «Stop» (James Gang) και «Moving To Florida» (The Butthole Surfers). Ο δίσκος περιλαμβάνει ακόμα δύο διασκευές, στο «Graveyard» των Butthole Surfers και στο «I Want To Hold Your Hand» των Beatles.

Αναλυτικά το tracklist του «Pinkus Abortion Technician»:
01. Stop Moving To Florida
02. Embrace The Rub
03. Don’t Forget To Breathe
04. Flamboyant Duck
05. Break Bread
06. I Want To Hold Your Hand
07. Prenup Butter
08. Graveyard

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top