ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το προφίλ της γυναίκας που άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του YouTube

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τις τελευταίες ώρες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ της 39χρονης γυναίκας που τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια. Όπως σας ενημερώσαμε, η επίθεση άφησε πίσω της τέσσερις τραυματίες, με την 39χρονη ένοπλη Nasim Aghdam να αυτοκτονεί αμέσως μετά.…

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τις τελευταίες ώρες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ της 39χρονης γυναίκας που τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια.

Όπως σας ενημερώσαμε, η επίθεση άφησε πίσω της τέσσερις τραυματίες, με την 39χρονη ένοπλη Nasim Aghdam να αυτοκτονεί αμέσως μετά.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για καυγά της Aghdam με τον σύντροφό της ο οποίος εργαζόταν στην εταιρία, κάτι που ωστόσο λίγο αργότερα διαψεύστηκε. Αυτό που φαίνεται πως όπλισε το χέρι της 39χρονης ήταν το γεγονός ότι οι θεάσεις στο κανάλι της στο YouTube, είχαν μειωθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες.

Στο μανιφέστο που ανέβασε η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα, υποστήριξε ότι το YouTube λογοκρίνει τους χρήστες και ότι η εταιρία «φιλτράρει» τις θεάσεις.

«Δεν υπάρχει ελεύθερη έκφραση στο YouTube πλέον. Οι χρήστες καταπιέζονται και τα videos τους υποβαθμίζονται» λέει η Aghdam στο video της.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο η πολιτική του YouTube έχει αλλάξει, με κανάλια που έχουν λιγότερους από 1,000 συνδρομητές και λιγότερες από 4,000 ώρες θέασης να «υποβαθμίζονται» σε ότι έχει να κάνει με τις προσφερόμενες διαφημίσεις.

Latest from IN FOCUS

Go to Top