ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώην μέλος των Ghost αποκαλύπτεται και παρουσιάζει το νέο του group

Ο κιθαρίστας Martin Persner που ήταν μέλος των Σουηδών occult rockers για 7 χρόνια ανακοίνωσε την επιστροφή των Magna Carta Cartel. Ένα πρώην μέλος των Ghost, ο κιθαρίστας Martin Persner, γνωστός και ως Omega, αποκάλυψε την ταυτότητα του και ανακοίνωσε την επαναδραστηριοποίηση του συγκροτήματος του, Magna Carta Cartel. Ο Persner…

Ο κιθαρίστας Martin Persner που ήταν μέλος των Σουηδών occult rockers για 7 χρόνια ανακοίνωσε την επιστροφή των Magna Carta Cartel.

Ένα πρώην μέλος των Ghost, ο κιθαρίστας Martin Persner, γνωστός και ως Omega, αποκάλυψε την ταυτότητα του και ανακοίνωσε την επαναδραστηριοποίηση του συγκροτήματος του, Magna Carta Cartel.

Ο Persner σε video που ανέβασε στο διαδίκτυο είπε: «Γεια σας, το όνομα μου είναι Martin και για εφτά χρόνια ήμουν μέλος των Ghost. Οι πιο πολλοί από εσάς με γνωρίζετε ως Omega, ως Quintessence ή απλά ως Nameless Ghoul. Από τον Ιούλιο του 2016 έχω σταματήσει πλέον να ανήκω στους Ghost. Τους λόγους θα τους αναλύσουμε κάποια στιγμή, αλλά όχι τώρα».

Και συνεχίζει: «Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν και ήρθαν στα shows μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να κάνω αυτό που πάντα ήθελα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους».

Ο Persner στη συνέχεια του video αποκαλύπτει: «Πριν από πολύ καιρό υπήρχε μια μπάντα με τον όνομα MCC, Magna Carta Cartel. Οι MCC μπήκαν στον πάγο μετά την δραστηριοποίηση των Ghost. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε χρόνος για τους MCC. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν και οι MCC είναι και πάλι ενεργοί».

Μάλιστα η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο της κομμάτι έπειτα από οχτώ χρόνια, με τίτλο «Sway», του οποίου το clip μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 7″ βινύλιο στις 20 Απριλίου.

Οι Magna Carta Cartel κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP «Valliant Visions Dawn» (2008) και  το μοναδικό full-length album τους «Goodmorning Restrained», έναν χρόνο αργότερα.

Αν και η ταυτότητα των μελών των Ghost παραμένει κρυφή, πιστεύεται πως τραγουδιστής και κινητήριος μοχλός είναι ο τραγουδιστής Tobias Forge, ο οποίος φυσικά έχει τον ρόλο του Papa Emeritus. Τα υπόλοιπα μέλη του group αλλάζουν κατά καιρούς.

Δείτε το video με το μήνυμα του Persner:

Latest from TOP STORIES

Go to Top