ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσωπικό album για τον Thomas V. Jäger των Monolord

Στις 24 Ιουλίου η κυκλοφορία του album «A Solitary Plan». Την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Σουηδών doom metallers Monolord, Thomas V. Jäger. Στις 24 Ιουλίου μέσω της RidingEasy η κυκλοφορία του album. Σε αντίθεση με το μονολιθικό και βαρύ ύφος των Monolord, στο προσωπικό του…

Στις 24 Ιουλίου η κυκλοφορία του album «A Solitary Plan».

Την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Σουηδών doom metallers Monolord, Thomas V. Jäger. Στις 24 Ιουλίου μέσω της RidingEasy η κυκλοφορία του album.

Σε αντίθεση με το μονολιθικό και βαρύ ύφος των Monolord, στο προσωπικό του album ο Jäger ακολουθεί ακουστικά και πιο μελωδικά μονοπάτια, με πλήκτρα και πολλές μελωδίες να διανθίζουν τις συνθέσεις του.

Πρώτη γεύση από τον δίσκο είναι το ομότιτλο τραγούδι:

Μιλώντας για το album, ο Jäger είπε στο περιοδικό Revolver: «Σε αυτόν τον δίσκο έχω βάλει όλη την συναισθηματική μου ενέργεια. Στην αρχή το συζήτησα με φίλους, αλλά τελικά αυτό το album απλώς βγήκε από μέσα μου».

Για το ύφος των τραγουδιών: «Θα μπορούσα να τα φέρω στο ύφος των Monolord, αλλά ήθελα να διατηρήσω το πιο απλό στιλ με τις ακουστικές κιθάρες και τα synths».

Για το τι πιστεύει πως θα αποκομίσει ο ακροατής ακούγοντας το «A Solitary Plan»: «Η μουσική υπάρχει για να θεραπεύει τους ανθρώπους. Για τον καθένα σημαίνει κάτι διαφορετικό και αυτή είναι η μαγεία της».

Το tracklist του «A Solitary Plan»:
01. A Solitary Plan
02. Creatures Of The Deep
03. It’s Alright
04. From The Ashes
05. The Drone (Oh Why)
06. Goodbye
07. The Bitter End

THOMAS V. JÄGER – A SOLITARY PLAN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top