ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο δείγμα γραφής από τους νέους YOB

Ακούστε το 10λεπτο «The Screen». Οι YOB θα κυκλοφορήσουν στις 8 Ιουνίου μέσω της Relapse Records το νέο τους studio album με τίτλο «Our Raw Heart», με το πρώτο κομμάτι μέσα από τον δίσκο να κάνει πρεμιέρα. Πρόκειται για το 10λεπτο «The Screen», το οποίο ανέβασε το συγκρότημα στο διαδίκτυο.…

Ακούστε το 10λεπτο «The Screen».

Οι YOB θα κυκλοφορήσουν στις 8 Ιουνίου μέσω της Relapse Records το νέο τους studio album με τίτλο «Our Raw Heart», με το πρώτο κομμάτι μέσα από τον δίσκο να κάνει πρεμιέρα.

Πρόκειται για το 10λεπτο «The Screen», το οποίο ανέβασε το συγκρότημα στο διαδίκτυο.

Ο ηγέτης του συγκροτήματος Mike Scheidt μίλησε στο Rolling Stone για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το 2017, η οποία παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, αλλά και το πάθος του να επιστρέψει στην μουσική.

Μεταξύ άλλων, ο Scheidt δήλωσε πως όταν μπήκε στο στάδιο της ανάρρωσης, έδωσε ό,τι είχε στην μουσική, γράφοντας και παίζοντας συνεχώς.

«Έξι εβδομάδες μετά την πρώτη μου επέμβαση έπιασα ξανά κιθάρα στα χέρια μου και με έναν μικρό ενισχυτή και ένα πετάλι, μπόρεσα να παίξω ξανά μουσική. Το σημαντικότερο από όλα ήταν πως δεν είχα ξεχάσει τις ιδέες μου».

Ο Scheidt, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην στήριξη των φίλων του αλλά και των fans, οι οποίοι μάζεψαν για τα έξοδα νοσηλείας του $30,000 δολάρια.

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Mike Scheidt στο Rolling Stone.

το «Our Raw Heart» θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις για βινύλιο, σε CD και ψηφιακά.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top