Posted On 21 Απριλίου 2017 By In ΕΙΔΗΣΕΙΣ With 588 Views

Πρώτο δείγμα από το νέο album του Roger Waters

Εχθές σας ενημερώσαμε για τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου album του Roger Waters με τίτλο «Is This The Life We Really Want?».

Το πρώτο κομμάτι από τον πολυαναμενόμενο δίσκο που κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου είναι το «Smell The Roses», το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω μέσω YouTube.

Στο πλευρό του Waters, ο οποίος παίζει μπάσο, ακουστική κιθάρα και τραγουδά, βρίσκεται ο Goldrich (κιθάρα, πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Gus Seyffert (μπάσο, κιθάρα, keyboards), Jonathan Wilson (κιθάρα, keyboards), Joey Waronker (drums), Roger Manning (keyboards) και Lucius, Jessica Wolfe και Holly Proctor στα φωνητικά.

Το tracklist του «Is This The Life We Really Want?»:
01. When We Were Young
02. Déjà Vu
03. The Last Refugee
04. Picture That
05. Broken Bones
06. Is This the Life We Really Want?
07. Bird in a Gale
08. The Most Beautiful Girl
09. Smell the Roses
10. Wait for Her
11. Oceans Apart
12. Part of Me Died

Tags :