ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο δείγμα γραφής από τους νέους Melvins

Ακούστε το medley «Stop Moving To Florida». Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου τους album με τίτλο «Pinkus Abortion Technician», οι Melvins έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο κομμάτι μέσα από τον δίσκο. Πρόκειται για το «Stop Moving To Florida» το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω μέσω…

Ακούστε το medley «Stop Moving To Florida».

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου τους album με τίτλο «Pinkus Abortion Technician», οι Melvins έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο κομμάτι μέσα από τον δίσκο.

Πρόκειται για το «Stop Moving To Florida» το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω μέσω YouTube.

Ο δίσκος θα βγει στην αγορά στις 20 Απριλίου από την Ipecac Recordings του Mike Patton και σε αυτόν θα συμμετέχουν και οι Jeff Pinkus (Butthole Surfers) και Steven McDonald (Redd Kross, Off!) στο μπάσο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρούμε σε album των Melvins δύο μπασίστες μαζί, με τον Dale Crover να κάνει λόγο για ένα ενδιαφέρον αλλά πετυχημένο πείραμα.

Από τη μεριά του ο Buzz Osborne τόνισε: «Δεν είχαμε ποτέ δύο μπασίστες. Το δοκιμάσαμε με δύο drummers και δύο κιθαρίστες, οπότε αυτή ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το ίδιο θα συμβεί και στην περιοδεία. Το «Pinkus Abortion Technician» είναι ένας αρκετά groovy δίσκος».

Αναλυτικά το tracklist του «Pinkus Abortion Technician»:
01. Stop Moving To Florida
02. Embrace The Rub
03. Don’t Forget To Breathe
04. Flamboyant Duck
05. Break Bread
06. I Want To Hold Your Hand
07. Prenup Butter
08. Graveyard

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top