ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πρώτο μεταθανάτιο album του Prince είναι γεγονός!

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του «Piano & A Microphone 1983». Το ακυκλοφόρητο album του Prince «Piano & A Microphone 1983» πρόκειται επιτέλους να δει το φως της δημοσιότητας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, μετά από έγκριση που δόθηκε από το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του καλλιτέχνη. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις…

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του «Piano & A Microphone 1983».

Το ακυκλοφόρητο album του Prince «Piano & A Microphone 1983» πρόκειται επιτέλους να δει το φως της δημοσιότητας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, μετά από έγκριση που δόθηκε από το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του καλλιτέχνη.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου από την Warner Bros. και θα διατίθεται σε CD, βινύλιο, και σε deluxe έκδοση που θα περιλαμβάνει και τα δύο, καθώς και ψηφιακά. Η κυκλοφορία χρονικά συμπίπτει με τα 60 χρόνια από την γέννηση του Prince.

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, το «Piano & A Microphone 1983» ηχογραφήθηκε με πιάνο και φωνή στο προσωπικό studio του Prince στην Minnesota το 1983, με τον Don Batts να κάνει την ηχοληψία.

Το album περιλαμβάνει 9 συνθέσεις, ανάμεσα τους και πρώιμες εκτελέσεις των «Purple Rain», «17 Days» και «Strange Relationship», καθώς και μια διασκευή στο «A Case Of You» της Joni Mitchell.

Ο Troy Carter, εκπρόσωπος του Prince Estate είπε: «Αυτός ο δίσκος παρουσιάζει τον Prince στην αρχή της καριέρας του, λίγο πριν το αστέρι του αρχίζει να λάμπει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κόσμος θα μπορεί πλέον να αποκτήσει αυτά τα κομμάτια».

Το tracklist του «Piano & A Microphone 1983»:

01. 17 Days
02. Purple Rain
03. A Case Of You
04. Mary Don’t You Weep
05. Strange Relationship
06. International Lover
07. Wednesday
08. Cold Coffee & Cocaine
09. Why The Butterflies

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top