ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πρώτο μεταθανάτιο album του Prince είναι γεγονός!

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του «Piano & A Microphone 1983». Το ακυκλοφόρητο album του Prince «Piano & A Microphone 1983» πρόκειται επιτέλους να δει το φως της δημοσιότητας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, μετά από έγκριση που δόθηκε από το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του καλλιτέχνη. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις…

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του «Piano & A Microphone 1983».

Το ακυκλοφόρητο album του Prince «Piano & A Microphone 1983» πρόκειται επιτέλους να δει το φως της δημοσιότητας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, μετά από έγκριση που δόθηκε από το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του καλλιτέχνη.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου από την Warner Bros. και θα διατίθεται σε CD, βινύλιο, και σε deluxe έκδοση που θα περιλαμβάνει και τα δύο, καθώς και ψηφιακά. Η κυκλοφορία χρονικά συμπίπτει με τα 60 χρόνια από την γέννηση του Prince.

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, το «Piano & A Microphone 1983» ηχογραφήθηκε με πιάνο και φωνή στο προσωπικό studio του Prince στην Minnesota το 1983, με τον Don Batts να κάνει την ηχοληψία.

Το album περιλαμβάνει 9 συνθέσεις, ανάμεσα τους και πρώιμες εκτελέσεις των «Purple Rain», «17 Days» και «Strange Relationship», καθώς και μια διασκευή στο «A Case Of You» της Joni Mitchell.

Ο Troy Carter, εκπρόσωπος του Prince Estate είπε: «Αυτός ο δίσκος παρουσιάζει τον Prince στην αρχή της καριέρας του, λίγο πριν το αστέρι του αρχίζει να λάμπει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κόσμος θα μπορεί πλέον να αποκτήσει αυτά τα κομμάτια».

Το tracklist του «Piano & A Microphone 1983»:

01. 17 Days
02. Purple Rain
03. A Case Of You
04. Mary Don’t You Weep
05. Strange Relationship
06. International Lover
07. Wednesday
08. Cold Coffee & Cocaine
09. Why The Butterflies

Latest from TOP STORIES

Go to Top