ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο single μέσα από το νέο album των Kadavar

Ακούστε το «Everything Is Changing» μέσα από το «Isolation Tapes». Στην δημοσιότητα έδωσαν οι Kadavar το «Everything Is Changing», πρώτο single μέσα από το επερχόμενο album τους «The Isolation Tapes». Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του δίσκου από τους Γερμανούς. Μετά την αποκάλυψη των λεπτομερειών του νέου τους album, οι…

Ακούστε το «Everything Is Changing» μέσα από το «Isolation Tapes».

Στην δημοσιότητα έδωσαν οι Kadavar το «Everything Is Changing», πρώτο single μέσα από το επερχόμενο album τους «The Isolation Tapes». Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του δίσκου από τους Γερμανούς.

Μετά την αποκάλυψη των λεπτομερειών του νέου τους album, οι Γερμανοί retro rockers Kadavar έδωσαν στην δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα γραφής του «The Isolation Tapes». Το video clip του «Everything Is Changing» έκανε ήδη πρεμιέρα και βρίσκει το συγκρότημα πιο μελωδικό από ποτέ.

Το album θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του συγκροτήματος, Robotor Records, με τους Kadavar να ολοκληρώνουν έτσι την συνεργασία τους με την Nuclear Blast.

Το τελευταίο album των Kadavar ήταν το «For The Dead Travel Fast» το 2019. Θυμίζουμε πως οι Γερμανοί την διάρκεια της καραντίνας έδωσαν ένα δωρεάν live show μέσα από το studio τους, το οποίο απολαύσαμε μέσω live streaming.

KADAVAR – THE ISOLATION TAPES

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top