ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο τραγούδι των Hatebreed έπειτα από τέσσερα χρόνια

Ακούστε το νέο τους single «When The Blade Drops». Οι Hatebreed έσπασαν σιωπή τεσσάρων ετών με την κυκλοφορία του νέου τους single «When The Blade Drops». Πρώτο δείγμα μέσα από το νέο album των Αμερικανών, το οποίο θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων μέσα στην άνοιξη. «Πιο σκοτεινό και οργισμένο»…

Ακούστε το νέο τους single «When The Blade Drops».

Οι Hatebreed έσπασαν σιωπή τεσσάρων ετών με την κυκλοφορία του νέου τους single «When The Blade Drops». Πρώτο δείγμα μέσα από το νέο album των Αμερικανών, το οποίο θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων μέσα στην άνοιξη.

«Πιο σκοτεινό και οργισμένο» περιγράφουν οι ίδιοι οι Hatebreed το νέο τους album, πρώτου μετά το «The Concrete Confessional» του 2016, με το πρώτο δείγμα γραφής να δικαιώνει το group. Γρήγορο, οργισμένο και καταιγιστικό riffing, αναμένεται -όπως τονίζει το ίδιο το group- να βάλει φωτιά στα επερχόμενα shows.

«Η μουσική μας πλέον είναι Arena-Core» θα πει αστειευόμενος ο Jamey Jasta, frontman των Hatebreed, δίνοντας το στίγμα της επερχόμενης κυκλοφορίας της μπάντας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο album των Hatebreed αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top