ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ψεκασμένος Noel Gallagher: Αρνείται να φορέσει μάσκα

Ο Noel Gallagher στο πλευρό των αρνητών μάσκας. Ο Noel Gallagher σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του ραδιοφωνικού παραγωγού Matt Morgan, εξέφρασε την αντίθεση του στα μέτρα της βρετανικής κυβέρνησης, ανεβαίνοντας στο άρμα των «αρνητών μάσκας». «Αυτό δεν είναι νόμος. Μας παίρνουν όλες μας τις ελευθερίες… εγώ δεν πρόκειται…

Ο Noel Gallagher στο πλευρό των αρνητών μάσκας.

Ο Noel Gallagher σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του ραδιοφωνικού παραγωγού Matt Morgan, εξέφρασε την αντίθεση του στα μέτρα της βρετανικής κυβέρνησης, ανεβαίνοντας στο άρμα των «αρνητών μάσκας».

«Αυτό δεν είναι νόμος. Μας παίρνουν όλες μας τις ελευθερίες… εγώ δεν πρόκειται να φορέσω μάσκα» είπε ο Gallagher, απογοητεύοντας σίγουρα αρκετούς από τους οπαδούς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο του συγκεκριμένου podcast έχει «κατέβει» από το διαδίκτυο εδώ και αρκετές ώρες.

Ο Gallagher συνεχίζει το βλακώδες αντιεπιστημονικό του παραλήρημα, αγνοώντας όλες τις οδηγίες της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας: «Αν κολλήσω τον ιό είναι δικό μου θέμα και δικό μου λάθος. Μάσκα όμως δε θα βάλω. Είναι άχρηστες».

Ο Gallagher υιοθετεί όλο το συνονθύλευμα αντιεπιστημονικών ισχυρισμών και συνομωσιών, κάτι που επισημάνθηκε και από αρκετούς fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Βάζουν τον κόσμο να φοράει μάσκες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά τους επιτρέπουν στα εστιατόρια να τις βγάζουν. Λες και ο ιός θα σου επιτεθεί στο λεωφορείο, αλλά θα σε αφήσει να απολαύσεις το γεύμα σου χωρίς κίνδυνο».

Και καταλήγει: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι πρέπει να φοράω μάσκα όταν πάω για κούρεμα, αλλά δεν πρέπει να την φοράω στην pub».

Πριν από λίγες ημέρες, ο θρύλος των Stone Roses, Ian Brown, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τάχθηκε με τη σειρά του κατά της χρήσης μάσκας, αλλά και κατά των εμβολίων, κάνοντας λόγο για «κυβερνητική απάτη και προπαγάνδα». Και στην περίπτωση του, αρκετοί οπαδοί εξέφρασαν -δικαίως- την απογοήτευσή τους για τα όσα έγραψε ο Άγγλος.

Οι Oasis θα γιορτάσουν τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου album τους «(What’s The Story) Morning Glory?», επανακυκλοφορώντας το album, με αρκετό επιπλέον υλικό για τους φανατικούς του συγκροτήματος.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top