ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Purple Dino – And Now What?

Με ανανεωμένο ήχο και μακριά από κλισέ, οι Purple Dino δείχνουν να κερδίζουν το στοίχημα με το δεύτερο album τους «And Now What?». Σε έναν κορεσμένο πλέον χώρο με τεράστιο ανταγωνισμό, οι συμπατριώτες μας επενδύουν στην ουσία και μας χαρίζουν εφτά πολύ αξιόλογες συνθέσεις. Και μπορεί το κλασικό heavy rock…

Με ανανεωμένο ήχο και μακριά από κλισέ, οι Purple Dino δείχνουν να κερδίζουν το στοίχημα με το δεύτερο album τους «And Now What?». Σε έναν κορεσμένο πλέον χώρο με τεράστιο ανταγωνισμό, οι συμπατριώτες μας επενδύουν στην ουσία και μας χαρίζουν εφτά πολύ αξιόλογες συνθέσεις. Και μπορεί το κλασικό heavy rock των 90s αποτελεί την βάση πάνω στην οποία οι Dinos χτίζουν τις συνθέσεις τους, όμως τα περάσματα από το grunge, τον ήχο του Νότου αλλά και κάποιες μοντέρνες εξάρσεις κάνουν την ακρόαση αρκετά ενδιαφέρουσα. Οι φωνητικές μελωδίες του Κοσμά είναι ακόμα ένας άσσος που βγάζουν από το μανίκι τους οι Purple Dino, γεγονός που καταδεικνύει το πόσο δουλεμένα είναι τα κομμάτια. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει και στην παραγωγή, με το album παρά τους διαφορετικούς ήχους και επιρροές να ακούγεται αρκετά ομοιογενές. Εξαιρετική προσπάθεια και songwriting από μια μπάντα που δείχνει να έχει αντίληψη και όραμα.

Συγκρότημα: Purple Dino
Album: And Now What?
Label: Vault Relics
Ημ. Κυκλοφορίας: 14/12/2017

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top