ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

PWR⚡ UP: Στις εφημερίδες η επιστροφή των AC/DC

PWR⚡ UP: Στις εφημερίδες η επιστροφή των AC/DC. Στις εφημερίδες η επιστροφή των AC/DC. Οι αναγνώστες αρκετών εντύπων σε αρκετές πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας ήταν από τους πρώτους που είδαν διαφήμιση για την επικείμενη επιστροφή των Αυστραλών rockers. Με κεντρικό μήνυμα το PWR⚡ UP, οι AC/DC ενδεχομένως να μας έχουν…

PWR⚡ UP: Στις εφημερίδες η επιστροφή των AC/DC.

Στις εφημερίδες η επιστροφή των AC/DC. Οι αναγνώστες αρκετών εντύπων σε αρκετές πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας ήταν από τους πρώτους που είδαν διαφήμιση για την επικείμενη επιστροφή των Αυστραλών rockers.

Με κεντρικό μήνυμα το PWR⚡ UP, οι AC/DC ενδεχομένως να μας έχουν ήδη αποκαλύψει τον τίτλο του νέου τους album που θα διαδεχθεί το «Rock Or Bust» του 2014.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγες ώρες από τότε που το group με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας προετοίμαζε για ανακοινώσεις, με τις φήμες για νέο δίσκο να είναι έντονες εδώ και μήνες.

Όπως μπορείτε να δείτε, το λογότυπο PWR⚡ UP καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της διαφήμισης, με την ερώτηση «Are You Ready?» να διακρίνεται επίσης στο πάνω μέρος.

Η διαφήμιση των AC/DC στις βρετανικές εφημερίδες
Η διαφήμιση των AC/DC στις βρετανικές εφημερίδες

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια διαφήμιση έκανε την εμφάνιση της έξω από το σχολείο του Angus Young στο Sydney, με τους fans φυσικά να ξεκινούν τις online συζητήσεις.

Οι φήμες ήθελαν τους Αυστραλούς rockers πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του covid-19 να ανακοινώνουν την επιστροφή του Brian Johnson στο συγκρότημα, καθώς και μια νέα μεγάλη παγκόσμια περιοδεία.

Οι AC/DC κυκλοφόρησαν το 2014 το τελευταίο τους studio album «Rock Or Bust», με τον Axl Rose να ολοκληρώνει το τελευταίο σκέλος της περιοδείας, παίρνοντας την θέση του Johnson, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής.

Latest from TOP STORIES

Go to Top