ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Queen+Adam Lambert: Δείτε το πρώτο επεισόδιο του νέου τους online ντοκιμαντέρ

Πρεμιέρα έκανε η νέα online σειρά «Lockumentary». Οι Queen και ο Adam Lambert έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο επεισόδιο της νέας τους online σειράς με τίτλο «Lockumentary». «Roadies In Lockdown» ο τίτλος του πρώτου μέρους. Με τη νέα τους online σειρά ντοκιμαντέρ, οι Queen και ο Adam Lambert κρατούν ζεστούς…

Πρεμιέρα έκανε η νέα online σειρά «Lockumentary».

Οι Queen και ο Adam Lambert έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο επεισόδιο της νέας τους online σειράς με τίτλο «Lockumentary». «Roadies In Lockdown» ο τίτλος του πρώτου μέρους.

Με τη νέα τους online σειρά ντοκιμαντέρ, οι Queen και ο Adam Lambert κρατούν ζεστούς τους fans τους. Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «Roadies In Lockdown» και σε αυτό βλέπουμε τον stage manager Andy Bewes επί τω έργο. Επιπλέον στο πεντάλεπτο video υπάρχουν πλάνα από παρασκήνια και soundchecks από Αυστραλία, Νότια Κορέα και Ιαπωνία.

Ο Bewes λέει: «Υπάρχουν πολλά πράγματα σε κάθε show μας. Αρκετοί αυτοματισμοί, οθόνες και φώτα. Όλα γίνονται βάσει σχεδίου. Κάθε φορά που βρίσκομαι σε ένα show των Queen το απολαμβάνω ιδιαίτερα. Πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους με υπέροχο crew. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί τους».

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως τα Βρετανικά Ταχυδρομεία θα τιμήσουν τους Queen με μια νέα σειρά γραμματοσήμων.

Όλες οι συναυλιακές υποχρεώσεις των Queen έχουν μεταφερθεί για το 2021, με την European Rhapsody tour να πραγματοποιείται το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top