ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Always There»: Νέο τραγούδι από τους Greta Van Fleet

Μέσα από τις ηχογραφήσεις για το «Anthem Of The Peaceful Army». Οι Greta Van Fleet έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τραγούδι «Always There». Το κομμάτι ηχογραφήθηκε για το ντεμπούτο LP των Αμερικανών «Anthem Of The Peaceful Army», όμως τελικά δεν κατάφερε να μπει στο τελικό tracklist. Τελικά, το κομμάτι βρήκε…

Μέσα από τις ηχογραφήσεις για το «Anthem Of The Peaceful Army».

Οι Greta Van Fleet έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τραγούδι «Always There».

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε για το ντεμπούτο LP των Αμερικανών «Anthem Of The Peaceful Army», όμως τελικά δεν κατάφερε να μπει στο τελικό tracklist.

Τελικά, το κομμάτι βρήκε θέση στο soundtrack της ταινίας «A Million Little Pieces», το οποίο κυκλοφόρησε ψηφιακά από την Republic Records.

Την δραματική ταινία σκηνοθέτησε ο Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades Of Grey, Nowhere Boy), με πρωταγωνιστές τους Aaron Taylor-Johnson, Billy Bob Thornton, Juliette Lewis, Odessa Young και άλλους. Το film βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2003 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, στον Καναδά.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top