ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Blood Of The Levant»: Νέο κομμάτι από τους Queensryche

Ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album «The Verdict». Οι Queensryche έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το επερχόμενο studio album τους «The Verdict». Πρόκειται για το «Blood Of The Levant», τρίτο single μέσα από τον δίσκο, μετά τα «Dark Reverie» και «Man The Machine» που ακούσαμε…

Ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album «The Verdict».

Οι Queensryche έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το επερχόμενο studio album τους «The Verdict».

Πρόκειται για το «Blood Of The Levant», τρίτο single μέσα από τον δίσκο, μετά τα «Dark Reverie» και «Man The Machine» που ακούσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Ο νέος δίσκος των βετεράνων progressive metallers θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Century Media την πρώτη μέρα του ερχόμενου μήνα.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Michael Wilton δήλωσε πως το «The Verdict» είναι ο πιο metal και ο πιο progressive δίσκος των Queensryche εδώ και πολλά χρόνια.

Από την μεριά του, ο τραγουδιστής Todd La Torre, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως έπαιξε και τύμπανα για τις ανάγκες του δίσκου, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το αποτέλεσμα. Όλοι όσοι συμμετείχαμε στην δημιουργία του δίσκου δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Το «The Verdict» θα είναι διαθέσιμο σε απλή και deluxe έκδοση με bonus CD, βινύλιο, ενώ θα διατίθεται και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το tracklist του «The Verdict»:
CD1:
01. Blood Of The Levant
02. Man The Machine
03. Light-Years
04. Inside Out
05. Propaganda Fashion
06. Dark Reverie
07. Bent
08. Inner Unrest
09. Launder The Conscience
10. Portrait

CD2
01. I Dream In Infrared (Acoustic)
02. Open Road (Acoustic)
03. 46° North
04. Mercury Rising
05. Espiritu Muerto
06. Queen Of The Reich (live) (Live 2012)
07. En Force (live) (Live 2012)
08. Prophecy (live) (Live 2012)
09. Eyes Of A Stranger (Live 2012)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top