ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Daemon»: Η δισκογραφική επιστροφή των Mayhem

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του δίσκου. Οι βετεράνοι black metallers Mayhem έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της δισκογραφικής τους επιστροφής. Ο δίσκος θα τιτλοφορείται «Daemon» και θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου, με τις προ-παραγγελίες να αρχίζουν στις 30 Αυγούστου. Ο διάδοχος του «Esoteric Warfare» περιλαμβάνει 10 τραγούδια, με τον κιθαρίστα…

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι βετεράνοι black metallers Mayhem έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της δισκογραφικής τους επιστροφής.

Ο δίσκος θα τιτλοφορείται «Daemon» και θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου, με τις προ-παραγγελίες να αρχίζουν στις 30 Αυγούστου.

Ο διάδοχος του «Esoteric Warfare» περιλαμβάνει 10 τραγούδια, με τον κιθαρίστα Teloch να δηλώνει: «Οι Mayhem πάντα θα είναι Mayhem. Ακόμα και όταν βγήκε το «De Mysteriis», δεν θεωρούταν ένας black metal δίσκος. Είναι δύσκολο να βάλεις ταμπέλα σε αυτή την μπάντα. Σίγουρα είναι metal, αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι καθαρό black metal. Προσωπικά πάντως δεν με ενδιαφέρει και τόσο αυτό».

Οι ηχογραφήσεις του «Daemon» πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα studios σε Νορβηγία και Σουηδία.

Το tracklist του «Daemon»:
01. The Dying False King
02. Agenda Ignis
03. Bad Blood
04. Malum
05. Falsified And Hated
06. Aeon Daemonium
07. Worthless Abomination Destroyed
08. Daemon Spawn
09. Of Worms And Ruins
10. Invoke The Oath

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top