ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

«The Dark Side Of The Moon»: Οι Pink Floyd για 950 εβδομάδες στο Billboard chart

Το Βρετανικό συγκρότημα συνεχίζει να γράφει ιστορία με ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Το εμβληματικό album των Pink Floyd «The Dark Side Of The Moon» μπήκε ξανά στο Billboard200 στην θέση #193, σημειώνοντας ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ. Πρόκειται για το μόνο album στην ιστορία της μουσικής που βρίσκεται στα charts για 950 εβδομάδες!…

Το Βρετανικό συγκρότημα συνεχίζει να γράφει ιστορία με ένα ασύλληπτο ρεκόρ.

Το εμβληματικό album των Pink Floyd «The Dark Side Of The Moon» μπήκε ξανά στο Billboard200 στην θέση #193, σημειώνοντας ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ. Πρόκειται για το μόνο album στην ιστορία της μουσικής που βρίσκεται στα charts για 950 εβδομάδες!

Το ρεκόρ των Pink Floyd είναι ασύλληπτο, αν σκεφτούμε ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε την πρώτη μέρα του Μάρτη, το 1973. Φυσικά, οι Pink Floyd είναι το πρώτο και μοναδικό συγκρότημα που πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της επιτυχίας, το δεύτερο album με την ισχυρότερη παρουσία στο Billboard200 είναι η Greatest Hits συλλογή των Bob Marley & The Wailers, «Legend».

Το 2006 ο Roger Waters είχε πει για τον δίσκο: «Όταν ολοκληρώσαμε την ηχογράφηση πήρα σπίτι μια μπομπίνα και την έπαιξα στην γυναίκα μου. Θυμάμαι πως μετά το τέλος, ξέσπασε σε κλάματα. Ήταν η στιγμή που κατάλαβα πως πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο που ο κόσμος θα εκτιμούσε».

Latest from IN FOCUS

Go to Top