ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Do Or Die»: Αυτό είναι το νέο single των Machine Head

Δείτε το video clip του νέου τραγουδιού! Οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους τραγουδιού «Do Or Die», το οποίο κυκλοφορούν με αφορμή την έναρξη της νέας τους περιοδείας. Το κομμάτι βρίσκει τον φυσικό ηγέτη της μπάντας Robb Flynn και τον μπασίστα Jared MacEachern μαζί…

Δείτε το video clip του νέου τραγουδιού!

Οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους τραγουδιού «Do Or Die», το οποίο κυκλοφορούν με αφορμή την έναρξη της νέας τους περιοδείας.

Το κομμάτι βρίσκει τον φυσικό ηγέτη της μπάντας Robb Flynn και τον μπασίστα Jared MacEachern μαζί με τον drummer Carlos Cruz, με τον τελευταίο να δηλώνει πως «πρόκειται για το πιο ακραίο κομμάτι στον κατάλογο των Machine Head».

Κάθε show της επερχόμενης περιοδείας των Machine Head θα περιλαμβάνεται από δύο μέρη. Στο πρώτο οι Flynn και MacEachern θα παρουσιάζουν ζωντανά κλασικά κομμάτια της μπάντας έχοντας στο πλευρό τους τα δύο νέα μέλη Vogg Kiełtyka και Matt Alston. Στο δεύτερο, τα αυθεντικά μέλη Chris Kontos και Logan Mader θα παίρνουν την θέση τους για να παρουσιάσουν ολόκληρο το κλασικό album της μπάντας «Burn My Eyes».

Ο νέος κιθαρίστας των Machine Head Vogg Kiełtyka δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αποτελώ μέρος αυτής της περιοδείας. Μετά τις πρόβες αλλά και την προ-παραγωγή που κάναμε στην Γερμανία, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν πρέπει κανείς να χάσει αυτά τα shows».

Ο drummer Matt Alston πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω σε αυτή την επετειακή περιοδεία. Είναι θαυμάσιο που θα μοιράζομαι την σκηνή με τους Robb, Jared και Vogg, παίζοντας κομμάτια με τα οποία μεγάλωσα».

Οι Machine Head θα επισκεφθούν την Ελλάδα τον Μάιο του 2020. Όλες οι λεπτομέρειες για τις δύο συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top