ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Fear Inoculum»: Ο τίτλος του νέου album των Tool

Σύντομα οι ανακοινώσεις για όλες τις πληροφορίες του δίσκου. Οι Tool με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν πως ο τίτλος της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής τους επιστροφής είναι «Fear Inoculum». Όπως είναι ήδη γνωστό, το album θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει τα κομμάτια «Descending» και «Invincible», τα…

Σύντομα οι ανακοινώσεις για όλες τις πληροφορίες του δίσκου.

Οι Tool με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν πως ο τίτλος της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής τους επιστροφής είναι «Fear Inoculum».

Όπως είναι ήδη γνωστό, το album θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει τα κομμάτια «Descending» και «Invincible», τα οποία η μπάντα έχει ήδη παρουσιάσει ζωντανά στις πρόσφατες συναυλίες της.

Η ανάρτηση των Tool ενημερώνει τους fans πως πολύ σύντομα θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του album που αφορούν το tracklist, το εξώφυλλο, το πρώτο single, αλλά και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες στις προ-παραγγελίες.

Παράλληλα, οι Tool ενημέρωσαν, επίσης με ανάρτηση τους στο Instagram, πως όλος ο κατάλογος τους θα είναι διαθέσιμος επιτέλους στις υπηρεσίες streaming, από την ερχόμενη Παρασκευή, 2 Αυγούστου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top