ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Flesh Fondue»: Ακούστε το νέο τραγούδι των Hawkwind

Μέσα από το επερχόμενο album «All Aboard The Skylark». Οι Hawkwind έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Flesh Fondue», μέσα από το επερχόμενο album τους «All Aboard The Skylark» που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου. «Ο δίσκος ασχολείται με την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους» λέει ο ηγέτης της μπάντας Dave…

Μέσα από το επερχόμενο album «All Aboard The Skylark».

Οι Hawkwind έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Flesh Fondue», μέσα από το επερχόμενο album τους «All Aboard The Skylark» που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

«Ο δίσκος ασχολείται με την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους» λέει ο ηγέτης της μπάντας Dave Brock, και προσθέτει: «Το εναρκτήριο κομμάτι «Flesh Fondue» μιλάει για εξωγήινους που ταξιδεύουν στο διάστημα και αναζητούν τροφή σε άλλες μορφές ζωής».

Το «All Aboard The Skylark» βρίσκει στο πλευρό του Bock για μια ακόμα φορά τον drummer Richard Chadwick, τον Niall Hone στο μπάσο και τα πλήκτρα και τον κιθαρίστα Magnus Martin. Το νέο album των βετεράνων progressive rockers θα συνοδεύεται και από το «Acoustic Daze», ένα album με ακουστικές εκτελέσεις κλασικών τραγουδιών της μπάντας.

Το tracklist του «All Aboard The Skylark»:
01. Flesh Fondue
02. Nets Of Space
03. Last Man On Earth
04. We Are Not Dead… Only Sleeping
05. All Aboard The Skylark
06. 65 Million Years Ago
07. In The Beginning
08. The Road To
09. The Fantasy Of Faldum

«Acoustic Daze» tracklist:
01. Psy Power
02. Hymn To The Sun
03. The Watcher
04. Generator Door
05. Micro Man
06. Into The Night
07. Down Through The Night
08. Flying Doctor
09. Get You Act Together
10. Ascent Of Man
11. We Tool The Wrong Step Years Ago

HAWKWIND – ALL ABOARD THE SKYLARK

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top