ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Mary On A Cross»: Ακούστε το νέο τραγούδι των Ghost

Στις 27 Σεπτεμβρίου το «Seven Inches Of Satanic Panic» single. Μετά το «Kiss The Go-Goat», οι Ghost έδωσαν στην δημοσιότητα και το «Mary On A Cross», μέσα από το επερχόμενο 7″ single τους «Seven Inches Of Satanic Panic». Το limited edition 7″ θα βγει στην αγορά στις 27 Σεπτεμβρίου με…

Στις 27 Σεπτεμβρίου το «Seven Inches Of Satanic Panic» single.

Μετά το «Kiss The Go-Goat», οι Ghost έδωσαν στην δημοσιότητα και το «Mary On A Cross», μέσα από το επερχόμενο 7″ single τους «Seven Inches Of Satanic Panic».

Το limited edition 7″ θα βγει στην αγορά στις 27 Σεπτεμβρίου με την μπάντα στο δελτίο τύπου να παρουσιάζει την ιστορία πίσω από αυτό: «Πίσω στο καλοκαίρι του 1969, οι νεοσύστατοι Ghost του Papa Nihil έπαιξαν το πρώτο τους show στο Whiskey A Go Go, στο Sunset Strip του Hollywood. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρώτη κυκλοφορία των Ghost στην Galaxy Recordings, το «Seven Inches Of Satanic Panic», ένα Double-A-7″ single. Το αυθεντικό line-up της μπάντας διέλυσε και όλα τα master tapes καθώς και το promo video του «Kiss The Go-Goat χάθηκαν, μέχρι που πρόσφατα ο Papa Nihil τα ανακάλυψε και τα έφερε επιτέλους στο φως. Για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια της κυκλοφορίας, το «Seven Inches Of Satanic Panic: «Kiss The Go-Goat και «Mary On A Cross» θα βγει εκ νέου στην αγορά από την Loma Vista στις 27 Σεπτεμβρίου».

Οι Ghost θα κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα και την special edition του τελευταίου τους album «Prequelle», «Prequelle Exalted», με αρκετά αναμνηστικά για τους fans. Τις λεπτομέρειες του μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Το «Prequelle» κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου 2018 με παραγωγό τον Tom Dalgety και ήταν προτεινόμενο για Grammy στην κατηγορία Best Rock Album. Ο δίσκος έδωσε τρία Top10 singes, τα «Rats», «Dance Macabre) και το «Faith». Μέχρι σήμερα το album έχει περισσότερα από 250 εκατομμύρια streams παγκόσμια.

GHOST – SEVEN INCHES OF SATANIC PANIC

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top