ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Το «Sgt. Pepper’s» των Beatles με προσωπικότητες του 21ου αιώνα

Δείτε το «νέο artwork» του Γερμανού καλλιτέχνη TrippieSteff. Το θρυλικό artwork του «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» των Beatles «αναβαθμίστηκε» με προσωπικότητες του αιώνα μας! Ο Γερμανός καλλιτέχνης TrippieSteff αποφάσισε να κάνει ένα remake του artwork, αντικαθιστώντας τα πρόσωπα που φαίνονται στο αυθεντικό εξώφυλλο με γνωστά πρόσωπα του 21ου…

Δείτε το «νέο artwork» του Γερμανού καλλιτέχνη TrippieSteff.

Το θρυλικό artwork του «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» των Beatles «αναβαθμίστηκε» με προσωπικότητες του αιώνα μας!

Ο Γερμανός καλλιτέχνης TrippieSteff αποφάσισε να κάνει ένα remake του artwork, αντικαθιστώντας τα πρόσωπα που φαίνονται στο αυθεντικό εξώφυλλο με γνωστά πρόσωπα του 21ου αιώνα.

 

Το νέο artwork έχει αντικαταστήσει τα πρόσωπα των Fab Four με αυτά των Taylor Swift, Kanye West, Drake και Lil Nas X, ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα βρίσκουμε μεταξύ άλλων τους Elon Musk, Barack Obama, Jamie Oliver, Bjork, Bernie Sanders και άλλους.

«Το αυθεντικό εξώφυλλο ήταν ένα μείγμα από σημαντικούς ανθρώπους από τα μέσα των 60s. Ήταν επίσης άνθρωποι με μεγάλη επιρροή στην ευρύτερη επιρροή των Σκαθαριών. Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω γνωστά πρόσωπα της δεκαετίας μας» είπε ο TrippieSteff.

Τα ονόματα που φαίνονται στο «νέο» artwork του «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» είναι:
1. Kanye West
2. Drake
3. Taylor Swift
4. Lil Nas X
5. Greta Thunberg
6. Kylie Jenner
7. Ghost from Chihiro
8. Jamie Oliver
9. Slavoj Zizek
10. Björk
11. Jannis Varoufakis
12. Marina Abramovic
13. Avicii
14. Miley Cyrus
15. AOC
16. Kendrick Lamar
17. Donna Haraway
18 XXXTentacion
19. Lil Peep
20. Ru Paul
21. Judith Butler
22. Millie Bobby Brown
23. Martha Nussbaum
24. Bernie Sanders
25. M.I.A.
26. Bell Hooks
27. Ai Weiwei
28. Elon Musk
29. Margaret Atwood
30. Bojack Horseman
31. Beyonce Knowles
32. Barack Obama

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top