ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Shot In The Dark»: Ακούστε τώρα το νέο single των AC/DC

Αυτό είναι το νέο single των AC/DC. Αναμονή τέλος… Πρεμιέρα έκανε το νέο single των AC/DC «Shot In The Dark»! Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου «POWER/UP». Το νέο single των AC/DC είναι επιτέλους εδώ. Έπειτα από δύο teasers, αλλά και όλη την φημολογία του προηγούμενου διαστήματος, οι…

Αυτό είναι το νέο single των AC/DC.

Αναμονή τέλος… Πρεμιέρα έκανε το νέο single των AC/DC «Shot In The Dark»! Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου «POWER/UP».

Το νέο single των AC/DC είναι επιτέλους εδώ. Έπειτα από δύο teasers, αλλά και όλη την φημολογία του προηγούμενου διαστήματος, οι Αυστραλοί θρύλοι του rock αφού επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους, μας χαρίζουν το νέο τους τραγούδι, πρώτο μετά την κυκλοφορία του «Rock Or Bust» το 2014.

Με τους Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams να επιστρέφουν για μια τελευταία (;) rock n roll παράσταση, οι AC/DC πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 13 του ερχόμενου μήνα το νέο τους, 17o συνολικά, album «POWER/UP».

Αυτό είναι το νέο single των AC/DC:

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο Angus Young αφιέρωσε το επερχόμενο album στην μνήμη του Malcolm Young, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2017: «Είναι ένας δίσκος φόρος τιμής στον Malcolm. Όπως και το «Back In Black» ήταν αφιερωμένο στον Bon Scott. Ακόμα και τώρα όταν πιάνω κιθάρα στα χέρια μου, σκέφτομαι αν τα riffs που παίζω θα αρέσουν στον Malcolm».

«Ο Malcolm ήταν πάντα μαζί μας» λέει ο Brian Johnson και προσθέτει: «Αυτό το συγκρότημα πρακτικά ήταν δική του ιδέα. Τα πάντα περνούσαν από αυτόν. Ακόμα τον σκέφτομαι έντονα. Κοιτάζω το studio και τον νιώθω εκεί, μαζί μας».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Atlanta, ο Brian Johnson αναφέρθηκε στις ηχογραφήσεις του «POWER/UP»: «Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Με το που μπήκαμε στο studio νιώσαμε τον ηλεκτρισμό και την ενέργεια που είχαμε πάντα. Όλο αυτό που χτίσαμε τα 38 χρόνια που βρίσκομαι στο συγκρότημα ήταν εκεί».

Ο Brian Johnson πέρασε μια σημαντική περιπέτεια με την υγεία του, καθώς το πρόβλημα της ακοής του είχε επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το group το 2016, με τους AC/DC να ολοκληρώνουν με τον Axl Rose των Guns N Roses το τελευταίο σκέλος της περιοδείας για το «Rock Or Bust».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες για την κυκλοφορία του «POWER/UP».

Latest from TOP STORIES

Go to Top