ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Shot In The Dark»: Αυτό είναι το νέο τραγούδι των AC/DC

Πρώτο teaser μέσα από το νέο album των βετεράνων rockers. Οι AC/DC μετά την ανακοίνωση της επαναδραστηριοποίησής τους και την φωτογραφία με την οριστικοποίηση της επιστροφής των Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams, έδωσαν στην δημοσιότητα το teaser του νέου τραγουδιού «Shot In The Dark». Το τραγούδι, όπως όλα δείχνουν,…

Πρώτο teaser μέσα από το νέο album των βετεράνων rockers.

Οι AC/DC μετά την ανακοίνωση της επαναδραστηριοποίησής τους και την φωτογραφία με την οριστικοποίηση της επιστροφής των Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams, έδωσαν στην δημοσιότητα το teaser του νέου τραγουδιού «Shot In The Dark».

Το τραγούδι, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στο επερχόμενο studio album των βετεράνων rockers, το οποίο αναμένεται να τιτλοφορείται «PWR UP».

Το teaser του «Shot In The Dark»:

Οι φήμες θέλουν τους AC/DC να κυκλοφορούν τον διάδοχο του «Rock Or Bust» (2014) τον Νοέμβριο, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς του συγκροτήματος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top