ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Stridig»: Πρώτη γεύση από το νέο EP του Ihsahn

Στις 14 Φεβρουαρίου 2020 η κυκλοφορία του «Telemark». Ο Ihsahn έδωσε στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του νέου του EP «Telemark» το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Candlelight στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Το EP περιλαμβάνει πέντε κομμάτια, με πρώτο το «Stridig», το video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ανάμεσα…

Στις 14 Φεβρουαρίου 2020 η κυκλοφορία του «Telemark».

Ο Ihsahn έδωσε στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του νέου του EP «Telemark» το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Candlelight στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Το EP περιλαμβάνει πέντε κομμάτια, με πρώτο το «Stridig», το video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ανάμεσα τους βρίσκουμε και δύο διασκευές στα «Rock And Roll Is Dead» (Lenny Kravitz) και «Wrathchild» (Iron Maiden).

«Κυκλοφορώντας χρόνο παρά χρόνο ένα album από όταν ήμουν 16, ήρθε η ώρα να κάνω κάτι διαφορετικό» είπε ο Ihsahn στο Βρετανικό Prog magazine. Και πρόσθεσε: «Έχω πλέον 7 solo albums και αυτό το EP μπορώ να πω ότι λειτουργεί ως μια σύνοψη των όσων έχω κάνει».

Το tracklist του «Telemark»:
01. Stridig
02. Nord
03. Telemark
04. Rock And Roll Is Dead (Lenny Kravitz cover)
05. Wrathchild (Iron Maiden cover)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top