ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Το «Sweet Child O’ Mine» των Guns N Roses έγινε παιδικό βιβλίο

Ο βραβευμένος συγγραφέας James Paterson συνεργάζεται με την μπάντα. Οι Guns N Roses συνεργάζονται με τον βραβευμένο συγγραφέα James Paterson και την εικονογράφο Jennifer Zivoin, για το νέο παιδικό βιβλίο με τίτλο… «Sweet Child O’ Mine». Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη στα ράφια των βιβλιοπωλείων η κυκλοφορία του. Ο Patterson,…

Ο βραβευμένος συγγραφέας James Paterson συνεργάζεται με την μπάντα.

Οι Guns N Roses συνεργάζονται με τον βραβευμένο συγγραφέα James Paterson και την εικονογράφο Jennifer Zivoin, για το νέο παιδικό βιβλίο με τίτλο… «Sweet Child O’ Mine». Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη στα ράφια των βιβλιοπωλείων η κυκλοφορία του.

Ο Patterson, γνωστός για τα διηγήματα τρόμου που έχει γράψει στο παρελθόν, τόνισε: «Είμαι παλιός fan της μπάντας και δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου που θα συνεργαστώ μαζί τους. Είμαι χαρούμενος που θα κάνω εικόνες ένα τόσο αγαπημένο τραγούδι. Είμαι σίγουρος πως το βιβλίο θα το λατρέψουν τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς τους».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου, με τους Guns N Roses να δημοσιεύουν το εξώφυλλο, αλλά και ένα teaser trailer, στην σελίδα τους στο Facebook:

Presenting Sweet Child O' Mine

Presenting Sweet Child O' Mine, the song-turned-story of discovery & adventure. Pre-order the new picture book today https://amzn.to/3b9CyJ4

Gepostet von Guns N' Roses am Mittwoch, 6. Mai 2020

Η πρόσφατη δήλωση της συζύγου του Duff McKagan, Susan Holmes, μπορεί να μην αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς του group, είναι όμως μια δήλωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Σε podcast που ασχολείται με τους Guns N Roses, η Holmes είπε: «Οι Guns N Roses δουλεύουν πάνω σε εκπληκτικό νέο υλικό. Δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα, όμως έχω ακούσει κάποια λίγα πράγματα και είναι εκπληκτικά. Δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες».

Φυσικά, κάθε στοίχημα σχετικά με το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει ένας νέος δίσκος από την μπάντα είναι παρακινδυνευμένο, ειδικά με τα τόσο μεγάλα κενά που έχει στην δισκογραφία του το group.

Το τελευταίο studio album των Guns N Roses ήταν το «Chinese Democracy» του 2008.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top