ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Throw My Bones»: Ακούστε το νέο single των Deep Purple

Πρώτο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album «Whoosh!». Οι Deep Purple έδωσαν στην δημοσιότητα το «Throw My Bones», πρώτο single μέσα από το επερχόμενο studio album τους «Whoosh!». Στις 12 Ιουνίου από την earMUSIC η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου από τους βετεράνους Άγγλους rockers. Με έντονο groove, πανέμορφη ενορχήστρωση και…

Πρώτο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album «Whoosh!».

Οι Deep Purple έδωσαν στην δημοσιότητα το «Throw My Bones», πρώτο single μέσα από το επερχόμενο studio album τους «Whoosh!». Στις 12 Ιουνίου από την earMUSIC η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου από τους βετεράνους Άγγλους rockers.

Με έντονο groove, πανέμορφη ενορχήστρωση και ένα εξαιρετικό κιθαριστικό solo, οι Deep Purple μας προετοιμάζουν για μια ιδιαιτέρως εντυπωσιακή δισκογραφική επιστροφή. Το «Throw My Bones» είναι το κομμάτι που ανοίγει το «Whoosh!» και πρώτο single.

Το album No.21 για τους Deep Purple θα είναι διαθέσιμο σε Limited CD+DVD Mediabook, 2LP+DVD Edition, Limited Box Set και ψηφιακά.

Δείτε το video clip για το «Throw My Bones»:

Στο δελτίο τύπου που συνοδεύει την είδηση για την κυκλοφορία του δίσκου, οι Deep Purple αναφέρουν πως στο «Whoosh!» δεν ακολούθησαν κανόνες και άφησαν ελεύθερη την δημιουργικότητα τους.

Το tracklist του «Whoosh!»:
01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We’re All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What the What
08. The Long Way Around
09. The Power of the Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And the Address
13. Dancing In My Sleep

DEEP PURPLE – WHOOSH!

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top