ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Whoosh!»: Αυτός είναι ο τίτλος του νέου δίσκου των Deep Purple

Στις 12 Ιουνίου από την earMUSIC η κυκλοφορία του album. Οι Deep Purple πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 21ο τους studio album με τίτλο «Whoosh!» στις 12 Ιουνίου, μέσω της earMUSIC. Προς το παρόν η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από το συγκρότημα, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.…

Στις 12 Ιουνίου από την earMUSIC η κυκλοφορία του album.

Οι Deep Purple πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 21ο τους studio album με τίτλο «Whoosh!» στις 12 Ιουνίου, μέσω της earMUSIC. Προς το παρόν η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από το συγκρότημα, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Με νέο album -όπως αναμενόταν- θα έρθουν στη χώρα μας για το Rockwave Festival οι Deep Purple. Οι Βρετανοί βετεράνοι rockers αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album στις αρχές του καλοκαιριού.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Deep Purple συνεργάστηκαν για το νέο album ξανά με τον παραγωγό Rob Ezrin, γνωστό από τις δουλειές του με τους Kiss, τους Pink Floyd και τον Alice Cooper. Ο Ezrin βρισκόταν πίσω από την κονσόλα στις δύο τελευταίες δουλειές της μπάντας, «Infinite» (2017) και «Now What?» (2017).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Whoosh!» αναμένονται σύντομα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top