ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ραδιοφωνικό ρεκόρ για τους Shinedown με το «Get Up»

Σύμφωνα με το Billboard, οι Shinedown είναι πλέον το συγκρότημα με τα περισσότερα κομμάτια στο Top 10 Billboard Rock Airplay chart. Το τραγούδι που έπιασε αυτό το ρεκόρ για τους Αμερικανούς rocker είναι το «Get Up», δεύτερο single των Shinedown μέσα από το τελευταίο album του συγκροτήματος «Attention Attention». Μέχρι…

Σύμφωνα με το Billboard, οι Shinedown είναι πλέον το συγκρότημα με τα περισσότερα κομμάτια στο Top 10 Billboard Rock Airplay chart.

Το τραγούδι που έπιασε αυτό το ρεκόρ για τους Αμερικανούς rocker είναι το «Get Up», δεύτερο single των Shinedown μέσα από το τελευταίο album του συγκροτήματος «Attention Attention».

Μέχρι σήμερα, οι Shinedown μοιράζονταν την πρώτη θέση της σχετικής λίστας μαζί με τους Foo Fighters, με κάθε μια από τις δύο μπάντες να έχει 10 τραγούδια στο Top10 του σχετικού chart.

Πριν το «Get Up», οι Shinedown είχαν μπει ξανά στο Top10 με το «Cut The Cord», το οποίο είχε σκαρφαλώσει στην 8η θέση, τον Αύγουστο του 2015. Τα τέσσερα επόμενα singles του group είχαν μπει στο Top20, αλλά κανένα από αυτά δεν είχε καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα.

Το «Attention Attention», έκτο studio album των Shinedown, κυκλοφόρησε την Άνοιξη και αμέσως βρέθηκε στην πρώτη θέση του Billboard chart.

Θυμηθείτε το video clip του «Get Up»:

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top