ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Rage Against The Machine: Αναβλήθηκε η περιοδεία επανασύνδεσης

Ακυρώθηκαν οι 16 εμφανίσεις της μπάντας επί Αμερικανικού εδάφους. Με ανάρτηση τους στο διαδίκτυο οι Rage Against The Machine ενημέρωσαν τους fans τους ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών, αναβάλλουν την περιοδεία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, τα 16 shows του συγκροτήματος για το πρώτο μέρος της περιοδείας τους ακυρώνονται και…

Ακυρώθηκαν οι 16 εμφανίσεις της μπάντας επί Αμερικανικού εδάφους.

Με ανάρτηση τους στο διαδίκτυο οι Rage Against The Machine ενημέρωσαν τους fans τους ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών, αναβάλλουν την περιοδεία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, τα 16 shows του συγκροτήματος για το πρώτο μέρος της περιοδείας τους ακυρώνονται και πλέον αναμένουμε για το τι θα συμβεί με τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.

Το μήνυμα των Rage Against The Machine αναφέρει ότι προτεραιότητα της μπάντας είναι η υγεία των θεατών, κάτι που ανάγκασε το group να αναβάλει το tour με τους Run The Jewels.

Προς το παρόν, οι Rage Against The Machine κρατούν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό, τα πάντα είναι ρευστά.

Gepostet von Rage Against The Machine am Donnerstag, 12. März 2020

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top