ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Rammstein χρησιμοποιούν «ασυνήθιστες μεθόδους» στο νέο τους album

Ο κιθαρίστας των Γερμανών Paul Landers αποκαλύπτει την πρόθεση της μπάντας να δοκιμάσει νέα πράγματα στο επερχόμενο album. Την πρόθεση της μπάντας να δοκιμάσει νέα πράγματα στο επερχόμενο, έβδομο συνολικά, album της αποκάλυψε ο κιθαρίστας των Rammstein Paul Landers. Μιλώντας στο Metal Hammer, ο Landers αναφέρθηκε στον διάδοχο του «Liebe…

Ο κιθαρίστας των Γερμανών Paul Landers αποκαλύπτει την πρόθεση της μπάντας να δοκιμάσει νέα πράγματα στο επερχόμενο album.

Την πρόθεση της μπάντας να δοκιμάσει νέα πράγματα στο επερχόμενο, έβδομο συνολικά, album της αποκάλυψε ο κιθαρίστας των Rammstein Paul Landers.

Μιλώντας στο Metal Hammer, ο Landers αναφέρθηκε στον διάδοχο του «Liebe Ist Fur Alle Da», ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, δίνοντας πληροφορίες για το πως προχωράει η διαδικασία ολοκλήρωσης του δίσκου.

«Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε 30 διαφορετικές ιδέες. Κάποιες έχουν στίχους και κάποιες όχι. Ο στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε «ασυνήθιστες μεθόδους» σε αυτόν τον δίσκο» είπε ο Landers για να προσθέσει:

«Πρόθεσή μας είναι να γράψουμε καλά τραγούδια. Μπορεί να αλλάξουμε παραγωγό στη συνέχεια. Θέλουμε να έχουμε ένα ακόμα album ορόσημο στην καριέρα μας».

Οι Rammstein κυκλοφορούν στα μέσα του μήνα το νέο τους concert film «Rammstein: Paris».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top