ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι Rammstein δουλεύουν πάνω σε 35 νέα τραγούδια»

Οι κιθαρίστες Richard Kruspe και Paul Landers δίνουν πληροφορίες για το επερχόμενο studio album της μπάντας. Πάνω σε 35 νέα κομμάτια δουλεύουν οι Rammstein, σύμφωνα με νέες δηλώσεις των Richard Kruspe και Paul Landers. Το κιθαριστικό δίδυμο των Γερμανών ενημέρωσε τους fans για τον διάδοχο του «Liebe Ist Fur Alle…

Οι κιθαρίστες Richard Kruspe και Paul Landers δίνουν πληροφορίες για το επερχόμενο studio album της μπάντας.

Πάνω σε 35 νέα κομμάτια δουλεύουν οι Rammstein, σύμφωνα με νέες δηλώσεις των Richard Kruspe και Paul Landers.

Το κιθαριστικό δίδυμο των Γερμανών ενημέρωσε τους fans για τον διάδοχο του «Liebe Ist Fur Alle Da», ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Για το έβδομο album της μπάντας ο Kruspe είπε: «Έχουμε σχεδόν έτοιμα 35 νέα τραγούδια, αλλά το πότε θα βγει ο δίσκος προς το παρόν είναι άγνωστο».

Ο Landers από τη μεριά του πρόσθεσε: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να κυκλοφορήσουμε έναν εξαιρετικό δίσκο. Έξι από τις συνθέσεις είναι πραγματικά πολύ καλές».

Θυμίζουμε πως οι Rammstein πρόσφατα έδωσαν στη δημοσιότητα το video του «Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen?» μέσα από τη ζωντανή ηχογράφηση «Rammstein: Paris» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαιου σε CD/DVD/Blu-ray, βινύλιο και ψηφιακά.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top